Höstens mest magiska event är här!

CHARLIES HEMLIGHET

Magi & Mysterieshow med Marcus Lindh

Mer Info Köp Biljetter


MAGI & MYSTIK

Borlängeillusionisten Marcus Lindh återvänder till hembygden med sin nya spektakulära mysterieshow. Världen är fylld av hemligheter och mystik. Den kusliga hemligheten bakom Charlie får en rafflande upplösning denna höst under premiären av Charlies Hemlighet.

Med en blandning av egen close-up magi och unika illusioner vävs mysterier ihop och du som åskådare befinner dig i händelsernas centrum. Inspirerad av de stora showerna i Las Vegas kommer Marcus med sin största produktion hittills där allt är möjligt! Delar av föreställningen har varit under utveckling i nästan 10-års tid men kommer nu ut i rampljuset.

Detta är något du aldrig sett tidigare och som du sent skall glömma!

OBS. Föreställningen innehåller blinkande ljus och höga ljud. Rekommenderas från 12 år.

Säkra din biljett nu!

SPELTIDER

MAXIMTEATERN - BORLÄNGE

Lör. 27:e November 2021 - kl. 20:00

Coronarestriktioner

Under rådande omständigheter så tar vi endast in ett begränsat antal i salongen och håller avstånd mellan sällskapen. Munskydd får gärna bäras under föreställningen. Covidpass / antikroppstest behövs ej inför showen.

Om Marcus

Marcus är född och uppvuxen i Borlänge och har alltid haft en stor passion för film, magi och teknik. Redan som litet barn började han bygga teknisk utrustning och spelade in film med sina vänner.

Under sin tid på Soltorgsgymnasiet träffade han många vänner som sedan dess varit delaktiga i flertalet produktioner. I form av ett projektarbete var det även där grunden lades till det tekniska showsystem som används än idag i våra produktioner. Ett system som är specialdesignat för föreställningarnas krav på ljud, ljus, bild och pyroteknik. På gymnasiet genomförde även Marcus sin första officiella magishow för hela skolan.

Efter gymnasiet flyttade Marcus till Stockholm för studier på KTH. I huvudstaden blev han vän med många magiker och blev invald i Svensk Magisk Cirkel. Sedan dess har Marcus förbluffat publiken på otaliga tillställningar samt tävlat i SM i trolleri.

Efter studierna började Marcus jobba som ingenjör och har genom yrket samlat på sig erfarenhet och teknik som används parallellt i rollen som illusionist. Alla pusselbitar och intressen i Marcus liv vävs nu ihop till en spektakulär show.

Trainer

Marcus Lindh

ingenjör & illusionist

Produktionen

Showen produceras av Lindhtech Light & Magic i samarbete med Polarmystic Magi & Kultur.

Manus och idé: Marcus Lindh.

Trainer

LINDHTECH Light & Magic

www.lindhtech.com
Trainer

Polarmystic Magi & Kultur

www.polarmystic.com

Pressmaterial

Bilder och affischer